zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

#75MereuSerieNouă: Nora-Elena Tuța, mesaj pentru aniversarea revistei „Zări Alb Astre“

#75MereuSerieNouă: Nora-Elena Tuța, mesaj pentru aniversarea revistei „Zări Alb Astre“

Nora-Elena Tuța, promoția 2014-2018, redactor 2014-2018, în prezent studiază la The University of Manchester, UK, fiind, de asemenea, MEng Computer Science with Human-Computer Interaction, Industry Experience and Integrated Masters (5 Years) 

„Dragi profesori și elevi ai Colegiului Național «Mircea cel Bătrân»,

Sunt onorată de invitația de a adresa câteva cuvinte cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființarea revistei Zări Alb Astre! Această publicație a reflectat întotdeauna spiritul elevilor mirciști, pasiunile lor și simțul lor critic – de la arta filosofiei și a desenului, până la premii obținute în cadrul a numeroase concursuri.

Le sunt recunoscătoare profesorilor coordonatori care m-au încurajat să scriu și, ulterior, să mă implic ca redactor șef. Elevii care au contribuit la construirea și publicarea fiecărui număr al revistei au fost mereu foarte dedicați. Toți au depus eforturi pentru ca oricare nouă ediție să fie mai bună calitativ față de cea anterioară.

Mă bucur foarte mult să observ că «mirciștii» de astăzi dau dovadă de același entuziasm contagios și de aceeași determinare în privința revistei liceului. Sunt încrezătoare că Revista Zări Alb Astre a fost, este, și va continua să fie pe mâini bune!

Faptul ca publicația Zări Alb Astre a Colegiului Național «Mircea cel Bătrân» împlinește 75 de ani e un motiv de mândrie pentru profesori și elevi deopotrivă! Privind cu entuziasm spre viitor, încerc să îmi închipui cum va arăta revista la aniversarea a 80, 90, poate chiar 100 de ani… Sunt sigură că se va dezvolta la fel de frumos!

Mult succes!“

Citește și:

#75MereuSerieNouă

„Zări Alb Astre“, revista inaugurată în urmă cu 75 de ani ca un manifest al tinerei elite mirciste „după lunga furtună a omenirii“

0 0 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner