zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Proiectul „Combinând pasiunea și cariera“, ajuns la a VI-a ediție, ghidează elevii spre viitor și noi oportunități

Proiectul „Combinând pasiunea și cariera“, ajuns la a VI-a ediție, ghidează elevii spre viitor și noi oportunități

Proiectul „Combinând pasiunea cu cariera“, organizat de Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului NaționalMircea cel Bătrân“ Constanța s-a desfășurat astăzi, 9 februarie începând cu ora 13:00 în Aula „Gheorghe Coriolan“ a liceului.

Evenimentul, ajuns la cea de-a VI-a ediție, s-a concentrat de data aceasta asupra domeniului medicinei, invitată fiind prof. univ. dr. Alina Martinescu. Cei opt ani de experiență în domeniul dermatologic și cariera de profesor de genetică la Universitatea „Ovidius“ din Constanța și-au spus cuvântul, doamna profesor reușind să captiveze instant atenția elevilor.

Activitatea și-a propus să ajute elevii să își aleagă calea pe viitor si să răspundă diferitelor întrebări legate de examenul de admitere la facultățile de medicină. Oaspetele le-a împărtășit mirciștilor recomandări de studiu și oportunitățile ce îi așteaptă odată ce se decid asupra unui domeniu.

Conform unui sondaj anterior realizat de C.Ș.E C.N.M.B, 1 din 2 elevi sunt doritori să urmeze studiul medicinei. Ca dovadă a interesului pentru această temă, elevii au venit în număr mare, peste 70 dintre ei fiind prezenți la activitate. Aceștia au fost receptivi si curioși și au interacționat cu doamna profesor Martinescu punând întrebări și participând activ la discuție. Experiența ca fost student la medicină a invitatei a garantat un dialog sincer, valoros și captivant pentru cei pasionați.

Sursă foto: Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța

5 2 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner