zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

„Secret feelings“ oferă o șansă elevilor să își exprime sentimentele cu ocazia Valentine’s day

„Secret feelings“ oferă o șansă elevilor să își exprime sentimentele cu ocazia Valentine’s day

Organizat cu ocazia Valentine’s day, evenimentul „Secret feelings“, un proiect marca Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța, se desfășoară în perioada 9-13 februarie și este realizat în colaborare cu Consiliul Școlar al elevilor Colegiului NaționalMihai Eminescu“ și cel al Liceului TeoreticOvidius“ din Constanța. Proiectul a fost promovat pe Instagram de toate cele trei licee implicate, iar membrii Adunărilor generale au fost de-a dreptul încântați de idee. 

Elevii își pot exprima sentimentele de dragoste sau prietenie față de colegii și prietenii lor, respectând un șablon simplu pentru redactarea bilețelelor. Acestea pot fi scrise anonim sau nu, important fiind destinatarul, clasa și liceul de proveniență pentru ca mesajul să ajungă cu siguranță la persoana căreia îi este adresat. Au fost plasate trei urne în liceu și au fost puse la dispoziție pixuri și hârtii pentru ca toată lumea să aibă șansa să dea frâu liber emoțiilor. Conținutul va rămâne confidențial la deschiderea urnelor, cei care se vor ocupa de distribuirea bilețelelor citind numai destinatarul.

Încă din prima zi de desfășurare a proiectului s-au făcut cozi în jurul urnelor și s-au strâns peste 100 de bilețele, fiecare elev provocându-și ingeniozitatea și găsind noi feluri de a-și declara iubirea pentru cei din jurul lor.

Pe 14 februarie, sărbătorind Valentine’s day, urnele se vor deschide, iar mesajele vor ajunge la destinatari. „Secret feelings“ își propune să încurajeze adolescenții să profite de orice oportunitate de a își face sentimentele cunoscute și de a aduce mai aproape colectivele de elevi din cele trei licee.

Sursă foto: Revista Zări Alb Astre

4.8 4 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner