zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Proiectul dedicat confesiunilor, un debut de succes în rândul tinerilor mirciști

Proiectul dedicat confesiunilor, un debut de succes în rândul tinerilor mirciști

Evenimentul „Secret feelings“, un proiect marca Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului NaționalMircea cel Bătrân“, a avut loc în perioada 9-13 februarie cu ocazia Valentine’s day. Acesta a fost realizat în colaborare cu Consiliul Școlar al elevilor Colegiului NaționalMihai Eminescu“ și cel al Liceului Teoretic Ovidius din Constanța, fiind promovat de cele trei școli pe Instagram.

La finalul celor cinci zile în care pașii tinerilor încurajați să își exprime sentimentele au răsunat în fiecare pauză pe holurile liceului, s-au strâns peste 1.000 de bilețele, gata să aducă bucurie fiecărui destinatar. Bilețelele au fost împărțite elevilor liceului nostru pe 14 februarie, creând o atmosferă de sărbătoare și bună dispoziție. Toată lumea a fost entuziasmată să deschidă micile declarații de iubire care pentru unii au venit ca o surpriză, iar pentru alții ca niște confirmări ale unor sentimente deja cunoscute.

Rugată să descrie câteva impresii despre rezultatele generate de activitate și care a fost reacția sa când a văzut mulțimea de bilețele strânsă, președintele C.Ș.E. C.N.M.B., Maria Stan, a răspuns: „Mulțumesc frumos pentru întrebare. Fiind prima ediție a acestei activități, nu mă așteptam ca impactul asupra elevilor să fie atât de pronunțat. Remarc faptul că au fost adunate mai mult de 1.000 de bilețele atât din cadrul colegiului, cât și din partea liceelor partenere. Sper ca în următorii ani numărul bilețelelor să crească și, totodată, numărul de licee partenere să se mărească. Mă bucur că bilețelele au ajuns cu bine la destinatari și că activitatea a avut un deznodământ fericit.“

Deși a fost prima astfel de activitate organizată de Consiliul Școlar al elevilor Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, datorită succesului său și a reacțiilor pozitive, elevii așteaptă cu interes și nerăbdare viitoarele ediții ale acestui proiect. 

 

Sursă foto: Redacția Zări Alb Astre

Citește și: „Secret feelings“ oferă o șansă elevilor să își exprime sentimentele cu ocazia Valentine’s day

5 2 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner