zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

ZăriAlbAstre2013: „Lumea din șevalet“ de Ioana Eliza Găianu, clasa a XI-a F

ZăriAlbAstre2013: „Lumea din șevalet“ de Ioana Eliza Găianu, clasa a XI-a F

Redăm în cele ce urmează articolul scris de Ioana Eliza Găianu, clasa a XI-a F, publicat în numărul 1 din anul II al Revistei Zări Alb Astre pe care o puteți citi integral în Biblioteca Virtuală a revistei. 

„Atunci când pictez, mă simt ca peştele în apă. Nu există timp exterior sau reguli. 

Atunci când amestec culorile, o fac automat şi rapid. Pictez foarte repede. Nu pentru că îmi doresc să-mi văd tabloul terminat, ci pur şi simplu pentru că ăsta e ritmul meu. 

Îmi place să privesc orice tablou, poză sau scenă din viaţa reală. Dacă mă uit printre gene, apar pete de culoare. Atunci îmi imaginez cum ar arata pe pânză, ce culori aş folosi… Asta mă ajută să rămân inspirată şi să nu mă plictisesc, oriunde aş fi. 

Pictorul meu preferat este Van Gogh. Dacă aş fi aparţinut acelor vremuri, sunt sigură că aş fi putut să fiu prietenă cu el. 

Deşi nu am de gând să fac din acest talent o carieră, desenul va rămâne o parte foarte importantă în viaţa mea. Dacă stau să mă gândesc mai bine, lucrurile cu adevărat bune se iau cu porţia şi… mai rar. Asta le face speciale, ca o gură de aer proaspăt atunci când nu mai poţi respira.“, de Ioana Eliza Găianu, clasa a XI-a F

0 0 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner