zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Mirunette Education, organizația de coaching personalizat pentru elevi, revine la C.N.M.B.

Mirunette Education, organizația de coaching personalizat pentru elevi, revine la C.N.M.B.

  • Joi, 23 martie 2023, programul de studii în străinătate Mirunette Education a venit la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța cu o nouă provocare pentru elevii care au foarte clar fixată ideea carierei pe care doresc s-o urmeze: programe de internship la University College London

Lectorul Carlos Taboas, directorul departamentului de parteneriate internaționale la InvestIN, a ținut un discurs în cadrul aulei „Gheorghe Coriolan“ cu privință la importanța studiilor în afara țării și câte avantaje aduc dosarului pentru facultate.  

InvestIN este o organizație cu sediul la Londra care oferă elevilor cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani o experiență captivantă în cariera lor de vis și care au programe în Londra, Manchester și Dubai.

Pe scurt, această organizație le acordă adolescenților oportunitatea de a se bucura de locul de muncă la care visează printr-o simulare de carieră. Această simulare se referă la coaching personalizat, la prezența participanților la job, alături de marii experți în industrie, și la ocazia de a beneficia de rețelele private.

Programele celor de la InvestIN sunt conduse de o gamă variată de profesioniști din organizații de talie mondială (Disney, Apple, Tesla, etc.), selectați pentru a le oferi elevilor o înțelegere completă a industriei pe care au ales-o și pentru a-i pregăti să urmeze calea unui viitor de succes.

De asemenea, domnul Carlos Taboas a menționat și termenul de career coaching, adică o instruire despre cum să intri într-o universitate de top și stăpânirea procesului de admitere: declarații personale, interviuri și multe altele. 

În plus, aceste cursuri oferă și coaching dedicat pentru toate competențele de care elevul are nevoie pentru a-și urma cariera de vis. Această dezvoltare profesională este echivalentul a ceea ce numesc americanii Prep School, o școală privată care îi pregătește pe studenți pentru facultate.

Taberele organizate de InvestIN variază ca durată, iar cei care doresc să se înscrie pot alege perioade diverse de timp: de la cinci la 15 zile. Pentru mai multe informații, accesați site-ul AICI.

Sursă foto: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân Constanța

Citește și: Trei oratori de talie mondială au oferit mentorat gratuit la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“

0 0 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner