zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Poetul și Cântăreața

Poetul și Cântăreața

Luni, 7 noiembrie 2022, Mihăiță Macoveanu și Mădălina Manțu ne-au onorat cu prezența lor în cadrul bibliotecii C.N.M.B. în scop artistic pentru a ne deschide noi orizonturi către lumea poeziei.

Mădălina Manțu, cântăreață de muzică jazz, stabilită și lansată în Germania, a reluat legătura cu țara natală după 27 de ani în urma unui citat de pe Facebook, „Când uiți de ce trăiești, calcă desculț pe iarbă“. Un motiv clișeic la prima vedere, însă citatul îi aparține lui Mihăiță Macoveanu, cu care a luat legătura online, iar de aici a început o adevărată poveste de dragoste.

Cei doi au venit cu inițiativa de a primi în cercul lor elevi talentați și dornici să-și dezvolte latura artistică. Astfel, în cadrul Bibliotecii Colorate de la Tomis Mall, și-au propus să organizeze activități din acest domeniu, cum ar fi: recital de poezie, teatru, cântat alături de artistă.

Scopul este motivarea copiilor talentați în a-și urma drumul pe care-l consideră cel mai prielnic sau simpla direcționare a lor către unul pe care l-ar putea urma „Eu mi-am găsit deja drumul și v-aș oferi tot talentul meu, însă nu pot, din păcate. Voi aveți toată viața în față și puteți face orice vă doriți.“

Sursă foto: pexels.com

0 0 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner