zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Miruna Bărăscu – olimpică națională la psihologie

Miruna Bărăscu – olimpică națională la psihologie

Miruna Bărăscu, din clasa a XII-a G, este olimpică națională la psihologie. A dovedit că nici la vârsta de 18 ani nu este tarziu pentru un licean să-și aleagă domeniul de viitor. Este necesar să punem în evidență meritele doamnei consilier școlar, prof. Ecaterina Catană, pentru testul vocațional pe care i l-a oferit Mirunei. 

Motivația ei pentru aprofundarea psihologiei a fost alimentată de acțiunea propriu-zisă (și nu invers!). A avut multe dificultăți cu privire la alegerea materiei preferate. Iată că, totuși, a găsit-o și și-a dus pasiunea la un alt nivel. 

Timpul ei liber este rezervat activităților de voluntariat, care o energizează. Într-o oarecare măsură, teatrul, grupul de cercetași și Fundația „Giovanni Bosco“ se învârt în jurul domeniului care o pasionează. 

Miruna face parte și dintr-un proiect Erasmus+ prin care se vor construi în diverse localități centre de tineret. 

Ceea ce a simțit ea prin participarea la această olimpiadă este de-a dreptul interesant. La prima vedere, a crezut că o reușită națională este greu de obținut. Că elevii care iau parte sunt preocupați în permanență de studiu. Totuși, când a ajuns și ea să obțină un astfel de rezultat a regretat faptul că nu a început de mai devreme, încă din clasa a X-a. Anul în care a avut primele interacțiuni cu pasiunea ei arzătoare.

5 2 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner