zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Șerban-Alexandru Fifere – olimpic național la Limba Engleză

Șerban-Alexandru Fifere – olimpic național la Limba Engleză

Șerban-Alexandru Fifere, din clasa a X-a A, este olimpic național la Limba Engleză. La 16 ani, Șerban a reușit să-și învingă temerile și să-și dezvăluie adevăratele abilități de limbi străine în timp ce concura cu alte câteva sute, poate chiar mii de elevi.

Șerban este un tip pragmatic, puțin timid. Dar, în ciuda acestor trăsături, a reușit să se califice la etapa națională… chiar în urma unei probe orale, de speaking. El este dovada că orice obiectiv însoțit de o dorință puternică de succes poate fi atins.

Și-a descoperit pasiunea pentru limba engleză încă de mic. Mereu l-a atras această limbă și de aceea este și atât de performant. În urma nesiguranței din clasa a IX-a de a participa sau nu la această olimpiadă, Șerban a fost hotărât ca anul acesta, în clasa a X-a, să ia parte la competiție. În continuare, rezultatele obținute vorbesc de la sine.

Puțin surprinzător pentru unii, dar el are și timp liber la dispoziție, pe care și-l petrece ca o persoană normală: citind cărți, jucându-se cu prietenii lui și urmărind filme bune.  

Șerban este un model de modestie demn de urmat. Ne-a demonstrat că excelența nu necesită muncă istovitoare. Și că timpul liber este și el de folos, în doze moderate, bineînțeles. Pentru revista noastră, a declarat că recomandă tuturor să ofere o încercare acestei olimpiade, fiind o oportunitate pentru oricine să-și depășească limitele și să aibă parte de o provocare distractivă.

5 2 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner