zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Elevul mircist care a obținut medalia de aur la etapa națională a olimpiadei de TIC! A avut un punctaj apropiat de cel maxim!

Elevul mircist care a obținut medalia de aur la etapa națională a olimpiadei de TIC! A avut un punctaj apropiat de cel maxim!

Cu siguranță nu mai este pentru nimeni un secret faptul că trăim în era tehnologiei. Cu toții stăm cu orele pe telefoane: TikTok, Instagram, Discord, Facebook sunt doar câteva dintre aplicațiile de socializare pe care le deschidem zilnic măcar o dată. Cu toate acestea, există și elevi care nu se rezumă doar la utilizarea pasivă a tehnologiei. Pentru acești elevi, Olimpiada de TIC reprezintă o oportunitate deosebită de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

În perioada 25-28 mai, în Târgoviște s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației, din anul școlar 2022-2023. Precum în anii anteriori, și de data acesta colegiul nostru a avut un reprezentant la etapa națională a olimpiadei. 

Răzvan-Nicușor Robescu, din clasa a IX-a B, a fost reprezentantul colegiului nostru la etapa națională, fiind îndrumat de doamna profesor Gabriela Dumitrof. Răzvan a atins o performanță de excepție, obținând cel mai mare punctaj din județ, iar la etapa națională premiul I și medalia de aur cu un punctaj aproape maxim. 

M-am bucurat când Răzvan a fost de acord să-mi ofere o parte din gândurile lui legate de această olimpiadă:

R. N. R: „Am ales să merg la Olimpiada de Tehnologia Informației (secțiunea TIC) datorită pasiunii mele pentru informatică și tehnologie, aceasta fiind o oportunitate pentru a-mi demonstra abilitățile în domeniul IT și de a-mi măsura forțele cu alți elevi talentați din întreaga țară. Îmi propun să reprezint și anul viitor atât județul Constanța, cât și Colegiul Național «Mircea cel Bătrân» la această olimpiadă, tot la secțiunea TIC, iar din clasa a XI-a voi incerca și la secțiunea C#.“

Multe felicitări lui Răzvan pentru realizările sale și îi ținem pumnii mai departe! 

Citește și: Șase mirciști au reprezentat „Mircea“ la Olimpiada Națională de Chimie – află ce rezultate au obținut

4.4 7 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner