zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Răzvan-Nicușor Robescu – olimpic național la TIC

Răzvan-Nicușor Robescu – olimpic național la TIC

Răzvan-Nicușor Robescu, din clasa a IX-a B, este olimpic național la TIC. Deși are doar 15 ani, Răzvan se poate mândri cu cel mai mare punctaj din județ, iar la etapa națională cu medalia de aur și premiul I, obținute cu un punctaj aproape maxim! 

Pentru că este pasionat de informatică și tehnologie, nu putea rata șansa de a-și demonstra abilitățile în domeniul IT și de a-și măsura forțele cu ceilalți elevi talentați din întreaga țară. Astfel, cu multă implicare atât din partea sa, cât și din partea doamnei profesor Gabriela Dumitrof, participarea lui Răzvan s-a dovedit a avea un succes răsunător. Acesta ia în calcul pentru anul următor și Olimpiada de Informatică, fiindcă anul acesta din cauza materiei neparcurse din programa pentru olimpiadă (având în vedere faptul că nu este într-o clasă de intensiv informatică), participarea la Olimpiada de Informatică ar fi constituit o adevărată provocare. 

În timpul său liber, lui Răzvan îi place să se plimbe cu prietenii, să se joace pe PC, dar și să programeze (C++, C#, Java). Anul viitor, își propune să reprezinte din nou atât județul Constanța, cât și colegiul nostru, motiv pentru care nu putem decât să îi ținem pumnii și să așteptăm doar vești bune, la fel ca anul acesta! 

În final, având în vedere numărul mic de elevi participanți la nivelul județului Constanța, Răzvan le recomandă tuturor să acorde o șansă acestei olimpiade, în ciuda faptului că durează patru ore pentru etapa județeană și cinci ore pentru cea națională. Este o oportunitate pentru oricine vrea să-și depășească limitele când vine vorba de IT, care nu ar trebui ratată

5 4 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner