zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Răzvan-Anton Mureanu – olimpic național la Biologie

Răzvan-Anton Mureanu – olimpic național la Biologie

Răzvan-Anton Mureanu, din clasa a IX-a B, este olimpic național la Biologie. La doar 15 ani, Răzvan se poate mândri cu trei participări la olimpiade doar anul acesta: fizică, matematică și ultima, dar nu cea din urmă biologia, unde a reușit să se califice chiar la etapa națională! 

Când vine vorba de biologie, pentru Răzvan este o adevărată pasiune. Odată cu parcurgerea materiei, a realizat că îi place foarte mult această disciplină, iar „vinovate“ de acest lucru sunt chiar doamnele profesoare care i-au insuflat pasiunea pentru acest domeniu și care l-au îndrumat cu mult drag, multă atenție și multă răbdare: doamna profesoară Loredana Tănase și doamna profesoară Adriana Popescu

Deși olimpiadele la care a participat sunt numeroase, atunci când știi să te organizezi, timpul liber nu este o problemă. Pe lângă activitățile școlare și petrecerea timpului cu prietenii săi, lui Răzvan îi place foarte mult să cânte, activitate pe care o practică încă din 2020. Am avut ocazia de a vedea asta chiar cu ochii noștri, la Festivitatea de Premiere a Olimpicilor mirciști, unde a interpretat piesa „Lolita“ a artistului Arturo Buzzi-Peccia.

Răzvan îi încurajează pe toți să participe la olimpiade, deoarece experiența unei naționale este deosebită și foarte frumoasă, iar cei care se simt pregătiți și sunt ambițioși să muncească vor reuși, cu siguranță!

4.3 6 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Cele mai recente articole

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner