zari albastre

ZĂRI ALB ASTRE

Toate drumurile duc la „Mircea“

Toate drumurile duc la „Mircea“

Ca să facem posibil trialogul următor am învățat mâțeasca veche și pisiciasca modernă (Vă recomandăm cu entuziasm Curs rapid de mieunească de Figaro Motănescu și Musette Fellini. Pe noi ne-a ajutat enorm.). Am vizionat o groază de documentare de tipul În mintea pisicilor, Cultura felină de la origini până în prezent, Pisica aristocrată și cotoiul maidanez sau Rolul Hi-tech-ului în educarea mâțelor.

Ce ne-a mânat spre un asemenea efort intelectual? Răspundem fără ezitare și recunoaștem cu sfială: Dorința de a recupera „limbajul fiarelor” pe care omenirea l-a uitat demult, dar despre care poveștile mai depun mărturie. Adică am cam dori să intrăm în istorie ca întemeietoare ale unei noi direcții în multiculturalitatea contemporană. Asta, în general.

În particular, am vrut doar să-l chestionăm pe Mirciulică, noul locatar al CNMB, înscris la grupa ante-pre-pregătitoare din liceul nostru (ca să fim cinstiți, creată special pentru el). Mirciulică a fost salvat de curând de pe străzi, iar acum este răsfățat de toată lumea. Dacă vreți să aflați mai multe, continuați să citiți. Dacă nu, vă rugăm măcar să vă uitați la pozele foarte drăguțe cu el.

Red: OK. Să lăsăm trecutul și să ne ocupăm de prezent. Ai devenit mircist… i-ai mirosit pe colegii tăi… i-ai luat la puricat… Cum ți se par?

5 7 voturi
Article Rating
Abonează-te
Anunță-mă despre
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner